Yleistä

 

Season Film Festival on Helsingissä järjestettävä kevätfestivaali, joka esittelee ennakkoon levitykseen tulevien elokuvien parhaimmistoa sekä joukon uutuuksia, joita ei Suomen teattereissa muuten nähdä. Ohjelmistossa nähdään myös sarja sekä vanhojen konkareiden että uusien tulokkaiden tekemiä upeita kotimaisia lyhytelokuvia.

 

Season jatkaa naiselokuvafestivaalina vuonna 2001 aloittaneen Artisokka Film Festivalin perinteitä antamalla ohjelmistossaan näkyvän paikan tärkeille naisteemoille ja -elokuvantekijöille sekä laajemmin sukupuolirooleja kyseenalaistaville elokuville.

 

Tänä vuonna toista kertaa järjestettävän Seasonin ohjelmistossa nähdään edellisen vuoden tapaan tyylikkäitä muoti- ja designelokuvia osana yhteistyötä Fashion Film Festivalin kanssa. FFF-sarja nostaa esiin muodin ja designin roolin elokuvissa, niin tarinoiden aiheena kuin kerronnan keinona ja osana katselunautintoa.

 

Season Film Festivalin järjestää Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa ry. Fashion Film Festival -sarjan järjestää FFF Helsinki -työryhmä.

 

Festivaalia tukevat:

 
 

Arkisto: Season Film Festival 2013