Kikin lähettipalvelu

Hayao Miyazaki

 

Huom! Pulpettikinon näytökset ovat koululaisnäytöksiä, joihin on lisäksi myynnissä rajattu määrä lippuja myös muulle yleisölle. Lippujen hinta on 5€/kpl.

 

13-vuotias noitatyttö Kiki muuttaa vuodeksi pois kotoa itsenäistyäkseen ja oppiakseen toimimaan noitien perinteiden mukaisesti. Omatoimisesti uuteen kotikaupunkiin sopeutuminen on aluksi haasteellista, mutta tyttö saa pian tukea leipomossa työskentelevältä Osonolta. Kiki saa töitä lähettinä ja ryhtyy toimittamaan asiakkaiden paketteja lentäen luudallaan halki kaupungin. Työ ei kuitenkaan suju aina täysin ongelmitta, ja huolia lisää myös toisinaan liiankin innokas Tombo-niminen poika, joka on haltioissaan tytön lentotaidoista.

 

Suvi Nousiainen

 
 

Japan 1989. Cinema Mondo

 

Majo no takkyûbin
Käsikirjoitus/Script: Hayao Miyazaki, based on the novel by Eiko Kadono * Kuvaus/DOP: Shigeo Sugimura * Leikkaus/Editor: Takeshi Seyama * Ääninäyttelijät/Voice cast: Sara Nieminen, Ilari Johansson, Henna Hyttinen * Kopion lähde/35 mm print source: Cinema Mondo * Kieli/Language: Dubbed in Finnish * Kesto/Duration: 103 min * Ikäraja/Age limit: S/Suitable for all